Vastenactie Stichting Augustinianum Sorong

Bericht in de 6e Editie van onze Corona Kerk-Krant van het bestuur geloofsgemeenschap Augustinus Eindhoven 19 april 2020

Voor onze vastenactie kon deze week een bedrag van € 925.- overgemaakt worden aan de Stichting Augustinianum Sorong: steun aan de leerlingen op Papua, een project van pater Ton Tromp osa, waarover u uitgebreid hebt kunnen lezen in eerdere afleveringen van de Kerk-Krant.
We hebben recent nog enige giften ontvangen via onze bankrekening, waarvoor onze hartelijke dank.

Pater Tromp vierde overigens vorige maand zijn 75ste verjaardag.
Dit jaar is hij ook 50 jaar priester en evenzovele jaren werkzaam op Papua. Onze gelukwensen voor dit drievoudige jubileum Ton!

Uw giften zijn nog steeds welkom op het rekeningnr. NL 27 INGB000 7526249 van Geloofsgemeenschap Augustinus Eindhoven onder vermelding van ‘vastenactie’.
Meer informatie over de stichting op de website: www.sas-papua.nl.
We wensen u een goed weekend.
Blijf gezond en houd contact met elkaar.

Bestuur geloofsgemeenschap Augustinus Eindhoven

Middels onze Vastenactie willen we leerlingen op Papua steunen via de SAS, Stichting Augustinianum Sorong.
De energieke Augustijnenpater Ton Tromp osa, die u eerder in onze Kerk-Krant zag staan, vormt daarbij een belangrijke schakel.
Ook onze voorzitter Harrie Meelen kunt u om informatie vragen. Hij heeft zich al langere tijd verbonden aan SAS en beantwoordt uw vragen graag.

Op welke belangeloze wijze de SAS hun goede werk doet op Papua, kunnen ze natuurlijk het beste zelf vertellen op hun eigen website:
www.sas-papua.nl

Dank u wel voor uw gift!